Sunday, February 11, 2007

Jansons vamjelse

Kallt ar vad det ar nu. Varmen funkar inte har i byggnaden, sa vi sitter med halsduk, vantar och mossa pa inomhus. Inget vidare. Ekonomin ar inte pa topp heller, sa det var med tacksamhet jag tog emot en lada med Jansons frestelse fran Svenska kyrkan haromdagen som var over fran julen. Harromdagen skulle jag och Daniel ata snabblunch och ta nat som fanns i kylen. Tog fram frestelsen och forklarade vad det var. Svensk traditionell ratt som vi ater till julen, som han absolut inte behovde latsas att han tyckte om om han inte gjorde det. Han var dock envis och ville prova. Kunde val inte vara sa farligt. En smakbit och ansiktsuttrycket forandrades drastiskt "What is this, people don't like christmas over there, or what?" Kastade allt i soporna. Jag gillar inte heller Jansons frestelse, hur pank jag an ar. Tortillas och black beans ar billig mat, som tur ar. Sorry, Svenska Kyrkan.

4 comments:

Peter Madison said...

mm...jansons är faktiskt ingen höjdare...då är jag hellre hungrig....!

Söderstories said...

Ja, tonfisk, blodpudding, fiskbullar, vad som helst...men inte Jansons, snälla..

Anonymous said...

äsch, så hemskt är det väl inte? men det är ju det som är fördelen med att vara vuxen: man måste inte försöka gilla all mat.. :-)

sett videon till loney,dears i am john? fin!
http://www.youtube.com/watch?v=WA57ImfVqcE

kram från mig (hemma i Byn)

Anonymous said...

Heeeeeeeeeej Jenny! Saknar dig. Förlåt att jag är så sugig på att höra av mig. Karlstad tar all min energi. Det är fantastiskt kul, men oerhört tröttsamt att vara praktikant. Om du ids får du gärna kolla in min blogg. Eller gå in på tv4.se/varmland och kolla på mina inslag! TV är skitkul!
När kommer du hem igen? Du bokar väl in en resa till Karlstad då? Kramkram