Thursday, February 01, 2007

Miami

Jag har blivit erbjuden att bli sallskapsdam till ett aldre par i Miami. Jobbet bestar i att halla dem sallskap, samt kora runt dem dit de behover. Miami mitt i vintern, inte fy skam. Tyvarr kan jag inte. Har fullt upp i New York och snart blir det ju Stockholm. Nagon som ar intresserad? Korkort behovs.

Dagens vardagsmagi: Flojtovning i Svenska Kyrkan med Kristina infor nasta veckas musikgudstjanst med mig som flojtsolist.

4 comments:

Anonymous said...

Oj det kanske vore nåt för mej tänkte jag först. Ta tjänstledigt från vårdcentralen för några månader i Florida. Men så kom jag på, hur kul är det att vara sällskapsdam, ok 1 vecka går väl an, men sen....även om Florida lockar så blir jag nog kvar i det gråmuliga Herrljunga.

Söderstories said...

Tja, du har nog mer action pa vardcentralen. Beror ju pa hur aktiva de ar forstass. De flyttar mellan NY, Florida och Lidngo sa lite liv i luckan verkar det ju va. Fast nu ar det ju daligt vader i Florida, sa gramulna Sverige kanske ar nog sa bra.

Anna said...

dagens vardagsmagi: läsa allt du skrivit som jag missat.

(plus att jag har varit på världens bästa retreat med samtal under 24 timmar och är alldeles fylld av magi efter detta.)

kram

Söderstories said...

Lange leve magin!