Saturday, February 03, 2007

Magin som forsvann

Som makarna Cacaci, Jackie och Larri, var det som vi forsokte att ta oss in pa Mama Mia ikvall. Mr och Mrs Cacaci ar Paulas vanner som kopt biljtetterna men som fatt forhinder. "Om de fragar efter id, sa sag bara att ni glomt det pa hotellrummet", sa Paula. Uppenbarligen var vi inte sa trovardiga, sa vi insag snart att det var bast att dra och inte tjata emot. Men a andra sidan, vem tusan heter Jackie och Larri i 30 arsaldern?

Det blev alltsa ingen Mama Mia ikvall. Broadway blev det ju, da vi gick hem langs denna, men det ar ju liksom hemtrakterna, sa det ar ju inget ovanligt. Vi forsokte i alla fall trosta oss med att det finns valdig manga manniskor i den har varlden som skulle tycka att en lordagskvall pa Broadway och Times Square skulle vara valdigt glammigt. Vi kopte en Quarter Pounder pa Mc Donalds for pengarna vi hade kvar och gick hem istallet.

Kvallens vardagsmagi: Fargerna i alla snabbmatsresturanger, rott, gult och vitt, som enligt uppgift ska fa folk att ata mer, eller min dammiga heltackningsmatta, eller ah..jo nat sant.

2 comments:

Peter Madison said...

hihi...jadu...du är iallafall i New York...vilket ju är magiskt mest hela tiden!

Kram!

Söderstories said...

Ja, jag vet ju det. Egentligen. Och just nu ar det vansinnigt KALLT ocksa!!!